image

Blankolån

Hvis du ønsker at finde de bedste og billigste blankolån, så benyt vores ansøgningsformular. Vi indhenter personlige tilbud på blankolån til dig fra en lang række banker. Det sker så snart du har udfyldt ansøgningen, hvilket kun tager to minutter. Ansøg nu, og find ud af hvor du kan få det billigste blankolån i dag. Du har pengene på din konto allerede i morgen.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er et blankolån

Et blankolån er en type af privatlån, som du kan benytte til lige hvad du ønsker. Selv om navnet blankolån lægger sig tæt op af navnet blankocheck, så har de to ikke noget med hinanden at gøre. Et blankolån er et lån uden dokumentation, hvilket som nævnt betyder, at du helt selv bestemmer, hvad du vil benytte lånet til.

Sådan finder vi hurtigt dine personlige tilbud på blankolån

For at vi kan finde dine personlige tilbud på blankolån, har vi først og fremmest brug for at vide, hvor meget du ønsker at låne. Det vælger du her på siden.

Sammen med beløbet vælger du også, hvor meget din økonomi kan klare, at du sammenlagt betaler i renter, gebyrer og afdrag på dit blankolån. Det foregår også på første side af ansøgningen.

I forbindelse med at du vælger din månedlige ydelse / månedlige betaling på dit blankolån, skal du afgøre med dig selv, i hvor høj grad du ønsker at betale så lidt som muligt om måneden i månedlig ydelse, eller du ønsker det billigst mulige blankolån. Det skal forstås på den måde, at jo lavere en månedlig ydelse du vælger, jo flere penge har du mellem hænderne i de måneder du afdrager på dit blankolån. Vælger du omvendt en høj månedlig ydelse på blankolånet, har du ikke så mange penge mellem hænderne i afdragsperioden, men du kommer til gengæld hurtigere af med din gæld, og den samlede omkostning for at låne penge vil også være mindre.

Hvis du ikke har noget forhold til, om det er den ene eller anden afdragsform du vælger, så er vores anbefaling altid, at vælge så højt et afdrag, som din økonomi kan klare, men ikke højere end det, da du risikerer at få problemer med at afdrage. Hvis du ikke kan afdrage risikerer du at blive pålagt rykkergebyrer, samt at få en masse besvær med banken, som ønsker, at du betaler den aftalte termin. På den måde får du det billigste blankolån uden at løbe en økonomisk risiko.

Når du har fastlagt den månedlige ydelse, spørger vi ind til nogle områder af din økonomi, din jobsituation, samt din bolig. Disse oplysninger har bankerne også behov for at vide, for at de kan lave dit tilbud på et blankolånet.

Før ansøgningen indsendes, verificerer du dig selv via MitID, hvorefter banken, på lovlig vis, nu kan behandle din ansøgning om et blankolån.

Heldigvis er vores proces for blankolån automatisk herfra, hvilket betyder at bankerne kan vende tilbage med tilbud med det samme – hele døgnet og på alle årets dage. Derfor får du også med det samme et overblik over alle de tilbud på blankolån, som vi modtager fra bankerne. Vi samler alle tilbuddene på en overskuelig måde, så du nemt kan sammenligne og vælge det blankolån, som du mener er bedst.

Ansøg om et lån her

Gode overvejelser når du vælger dit blankolån

Hvad er så det bedste blankolån? Som udgangspunkt anbefaler vi, at du tager det billigste blankolån, men vi har fuld forståelse for, at der kan være andre parametre, som skal med i overvejelserne.

  • Har du tidligere gode eller dårlige erfaringer med en af bankerne, så kan det påvirke beslutningen.
  • Ligeledes kan tidligere brugeres erfaringer også være relevant at se på, hvilket du kan læse mere om på Trustpilot, hvor du finder en oversigt over alle de banker, som vi samarbejder med indenfor blankolån.
  • Sidst men ikke mindst, kan det også være relevant at se på, hvilke tillægsydelser du får med de enkelte blankolån. Ved nogle blankolån har du mulighed for at tage en afdragsfri måned, andre tilbyder låneforhøjelse, hvis det behov skulle opstå, og nogle tredje tilbyder, at du kan afvikle hele din gæld hurtigt uden omkostninger, hvis du lige pludselig står med en masse penge på kontoen.

Når du har valgt det rette blankolån for dig, viderestiller vi dig til bankens hjemmeside, hvor du, via MitID, verificerer de oplysninger, som du har opgivet på vores side. I princippet logger du ind nogle få gange med MitID, hvorefter banken kan sammenligne de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din ansøgning om blankolånet, med oplysninger fra offentlige registre. Hvis oplysningerne nogenlunde stemmer overens med hinanden, udbetaler banken lånet til dig. Alt efter om du vælger en straksoverførsel eller ej, modtager du pengene med det samme eller næstkommende hverdag.

Det var en lang beskrivelse af, hvordan vores process foregår for et blankolån, men det tager slet ikke så lang tid at ansøge.

Hvem kan få et blankolån?

Hvis du er fyldt 18 år, du har bopæl i Danmark, og har MitID, så kan du i princippet få et blankolån fra de fleste banker. Der er nogle få banker, som ikke tilbyder blankolån før du er fyldt 19, 20 eller 25 år, men vi arbejder sammen med mange banker, så derfor er sandsynligheden for at få et blankolån, selv hvis du er 18 år, også god.

Hvis du bor på Færøerne eller i Grønland, så kan vi desværre ikke hjælpe dig med et blankolån.

Hvad benyttes blankolån til?

Blankolån kommer i mange størrelsesordner. De fleste er dog lån på 100.000 kr., lån på 50.000 kr. og lån på 20.000 kr. Spændet går dog fra få tusinde kroner og helt op til lån på 300.000 kr., som er det højeste blankolån, som vi er opmærksomme på, at du kan finde på det danske marked.

Hvis vi starter i de helt små blankolån, så er det typisk studerende eller andre folk med en meget begrænset økonomi, som har brug for at komme igennem måneden med mad, offentlig transport eller betale en regning.

Når vi op i de lidt større beløb, hvilket typisk er 5-15.000 kr., så er det ofte tandlægebesøg, en cykel, et tv, en computer eller en ny telefon, der formålet med blankolånet.

Tager vi den et skridt længere op af beløbsstigen, men holder os under 100.000 kr., finder vi lån til bryllup, ferier, flytning (hvis der skal betales for en ejendomsmægler og dobbelt husleje i en periode), indskud, møbler, opgradering af haven, samt lån i forbindelse med selvbetalte uddannelser.

De helt store lån er ofte noget vi ser i forbindelse med mindre virksomheder eller brugere der påtænker en større renovering af deres bolig. Det kan fx være et lån til en varmepumpe, tag eller andre energirenoveringer, samt nyt køkken eller bad.

En anden stor post, som vi ikke har nævnt, men som blankolån også benyttes til, er biler. Her er der dog store udsving i, hvor store beløb vores brugere efterspørger. Hvis du har brug for et billån til en stor ny bil, så kan vi være i den høje ende af skalaen. Vælger du derimod din første brugte bil, der allerede har kørt nok kilometer til, at den med rimelighed kan komme til ophuggeren, så er vi nede i få tusinde kroner. Derimellem har vi så alle de andre mindre nye biler eller større/nyere brugte biler.

Hvis du har brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde vores ansøgning om et blankolån, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller email. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Hvis du har spørgsmål til, hvilket blankolån du bør vælge, eller hvordan du finder det rette lån til lige netop din situation, så anbefaler vi, at du prøver at udfylde ansøgningsformularen først. Herefter har vi langt bedre mulighed for at vurdere de tilbud på blankolån, som du har modtaget, så vi kan hjælpe dig i mål på bedste mulige vis. Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil